Search found 12 matches

by mulvida
28 Aug 2009 6:41
Forum: Control-M Agents
Topic: Unable to start tracker on AIX agent
Replies: 3
Views: 2349

AIX and ctm

Be careful about what port numbers you are using. Some versions of AIX consider 7000 series ports to be reserved for AIX.
by mulvida
09 Jul 2009 5:12
Forum: Thèmes et Ateliers Suggérés / Topics and Workshop Suggested
Topic: Download install Ctrl-M 6.1.0.3
Replies: 3
Views: 5191

Out of support?

What was the official date that 6.1.03 went out of support?
by mulvida
09 Jul 2009 5:10
Forum: Job Definition
Topic: Hold all jobs
Replies: 11
Views: 6610

I set up a way to put all jobs on hold, by ensuring that all jobs have a quantative resource called Job or Schedule in them, each using 1. The QR is used by the entire schedule, so I set it to around 1000. When I want to stop the world, I set it to zero, and anything that wants to run turns blue unt...
by mulvida
24 Apr 2009 8:31
Forum: Control-M Forecast
Topic: Failed simulation
Replies: 9
Views: 6422

thanks

I actually dumped it to xml and then deleted it from the database entirely and then put it back in using deftable, and got the same issue.
by mulvida
23 Apr 2009 8:40
Forum: Control-M Forecast
Topic: Failed simulation
Replies: 9
Views: 6422

Failed simulation

I have one scheduling table that the user daily loads every day no problem, but I can not forecast it anymore.

I get failed to get simulation results, and the viewpoint closes.

I am at a loss to figure out what is wrong with it

Any suggestions?
by mulvida
15 Aug 2008 7:41
Forum: Job Definition
Topic: Scheduling Group jobs with node group - issue?
Replies: 10
Views: 3124

Scheduling Group jobs with node group - issue?

I am trying to build a group schedule with 16 jobs in it. Each of these jobs specifies a node group in its definition that represents 4 servers. What I want is for all16 jobs to run on all 4 servers. The number of jobs and servers will increase eventually to 24 jobs on 20 servers, and I need to run ...
by mulvida
28 Dec 2007 7:41
Forum: Job Definition
Topic: Group Schedules and pre requisite conditions
Replies: 3
Views: 1226

Group Schedules and pre requisite conditions

Hello Folks. Has anyone ever had this problem? I am running in a 6.2.01 fp4 environment. We run a stream of jobs to completion. Client discovers that some data was not input before hand. We go to rerun the job stream. All pre requisite conditions are deleted for that ODATE We go to rerun things and ...
by mulvida
05 Nov 2007 4:03
Forum: Control-M Server
Topic: Cyclic Jobs. Is there a max run no
Replies: 5
Views: 2089

Cyclic issue continues...

I know how to stop one and start one. My concern is if there is a maximum number of times you can run a cyclic job without causing Control-M problems. I need to run this thing every 2 minutes from 0745 to 1700 every day. If there is a max number, I will just create a couple of jobs and break the str...
by mulvida
02 Nov 2007 7:02
Forum: Control-M Server
Topic: Cyclic Jobs. Is there a max run no
Replies: 5
Views: 2089

Cyclic Jobs. Is there a max run no

I have a job that will need to run every 5 mins almost all day.

Is there a limit to the number of times a job can run without breaking.

If I need to break it up into two or three consecutive jobs, say 200 each, I can do that.

Anyone know for sure?
by mulvida
18 Oct 2007 6:29
Forum: Control-M Enterprise Manager
Topic: Error starting Reporting Facility in 6.2.01.400
Replies: 8
Views: 8110

Thanks, I needed that

I will give this a try and see what I get.
by mulvida
15 Oct 2007 5:59
Forum: Control-M Enterprise Manager
Topic: Error starting Reporting Facility in 6.2.01.400
Replies: 8
Views: 8110

Thanks, but

Thanks, but I dont have access to the knowlege base at the moment, due to the way we are supported via an outsouce situation.

Any chance I could get a copy of that article emailed to me?
by mulvida
09 Oct 2007 5:39
Forum: Control-M Enterprise Manager
Topic: Error starting Reporting Facility in 6.2.01.400
Replies: 8
Views: 8110

Error starting Reporting Facility in 6.2.01.400

Hi folks.

I am trying to start the reporting facility to generate a very simple report, and when I try to start it I get

The application failed to get the databae parameters from the MCS.Ini file
Check the logs for more information.

Any ideas on how to fix this?

Thanks.