It is currently 16 Dec 2017 12:20


Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: 16 Mar 2013 7:56 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 25 May 2009 12:00
Posts: 151
Location: Bangalore
Hi,

Job is in blue color status in Control-M/EM GUI, and it is showing Agent Node is Unavailable. But when i check the agent status in Control-M server, the Node is available.And also from Agent to Server ping also successful.What could be the reason??


Top
   
 Post subject: Try ag_diag_comm
PostPosted: 18 Mar 2013 6:40 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 18 Mar 2010 12:00
Posts: 31
Maybe the problem is that the communication is not complete.
Try the command ag_diag_comm on the agent and send us the output.
Can send us even the agent version and operating system?
Thanks,
Fabrizio


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21 Mar 2013 3:48 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 12 May 2011 12:00
Posts: 8
Seems like the agent is hung. Ask your system administrators to restart the control-m agent service which will reslove your problem.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21 Mar 2013 6:24 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 05 Oct 2012 12:00
Posts: 16
try restarting the control-m agent service on that node.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21 Mar 2013 12:56 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 10 Dec 2007 12:00
Posts: 69
Location: Boston
Check the version of CMServer and Agent. Protocols may have to be changed


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 21 Mar 2013 7:19 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 04 Feb 2008 12:00
Posts: 61
Location: Cleveland, OH
Perform Why?

May be waiting for Resources.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 02 Jan 2014 7:15 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 02 Jan 2014 12:00
Posts: 3
Job is in blue color WOW Gold status in Control-M/EM GUI, and it is showing Agent Node is Unavailable. But when i check the agent status in Control-M server, the Node is available.And also from Agent to Server ping also successful.What could be the reason??


Top
   
PostPosted: 15 Mar 2016 10:17 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 25 May 2009 12:00
Posts: 151
Location: Bangalore
Thank you all. It's working fine after re-started the Control-M/Agent services.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
The site created by Franck YOT. Images, logo, content and trademarks about Control-M products are property of BMC Software.
All the comments are property of their posters. Images, logo, content and design are © copyright by Scheduler-Usage.com. All Rights Reserved