It is currently 22 Nov 2017 4:58


Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 24 Jul 2012 5:17 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 20 Aug 2009 12:00
Posts: 3
Hi All,

Can we manipulate quantitative resource via DO SET_VAR?
thanks in advance

Bilko


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 14 Aug 2012 1:37 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 18 May 2010 12:00
Posts: 21
Location: EMEA
No, but what you can do is a do force-job, and in that 2nd job, you can run utility ctmloadset with which you can update the QR.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 27 Sep 2012 2:11 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 22 Sep 2012 12:00
Posts: 14
,<br> <br> We are using the control-m version 7.0. created some jobs under smart tables, In Control-M EM all the jobs under the smart tables are (...)

_________________
Overseas education consultants


Top
   
 Post subject:
PostPosted: 26 Oct 2012 6:10 
Offline
Nouveau
Nouveau
User avatar

Joined: 08 Jun 2007 12:00
Posts: 807
Location: Varese - Italy
Force a job with ctmloadset or DO SHOUT to PROGRAM.
Were program is a script that run the ctmloadset utility...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
The site created by Franck YOT. Images, logo, content and trademarks about Control-M products are property of BMC Software.
All the comments are property of their posters. Images, logo, content and design are © copyright by Scheduler-Usage.com. All Rights Reserved